Noen tips for å sjekke om du bør skaffe rørlegger.

Noen tips for å sjekke om du bør skaffe rørlegger.

 

1.     Skru av alt vannet i huset. Hører du konstant susing kan det være et tegn på lekkasje i tilførselsledningen. Tilkall rørlegger.

2.     Har trykket blitt dårligere med årene? Da er det fare for at rørene har grodd igjen. Dette gjelder spesielt gamle stålrør som ble lagt opp frem til 1970. Legg jobben ut på anbud å få en rørlegger til å bytte rørene dine? (Link til skjema)

3.     Drypper kranene dine. Da er det på tide å enten bytte de eller skifte pakninger. Er du en handyman kan du gjøre dette selv men det sikreste er å be en rørlegger komme å skifte de.

4.     Finnes det selvkomponerte løsninger under vasker og lignende som ikke ser bra ut er det på høy tid å få tak i rørlegger.

5.     Er det noen av vaskene eller toalettene som henger eller på annen måte burde byttes? Kom vannlekkasjen i forkjøpet. Få tak i rørlegger her

6.     Planlegg det du skal fortelle rørleggeren får han kommer. Bruker du tid på å tenke eller gi masse kontrabeskjeder vil takstameteret løpe fort.

7.     Skriv ned de spørsmålene du har og de svarene du får. Det er alltid lett å glemme hva rørlegger egentlig sa når det har gått en tid.Rørlegger